- I indstillingerne kan du nu give særskilt samtykke til daglige brugsoversigter, der hjælper med at forbedre Memoxy. Deling er slået fra som standard; datakategorier og opbevaringstider vises, før du vælger. Når du slår deling fra, stopper indsamlingen, og der anmodes om sletning af denne installations poster, også efter at forbindelsen vender tilbage. Oversigterne indeholder hverken dit indhold eller dine hemmelige oplysninger.
· Build 463
Valgfrie brugsdata: pilot
I indstillingerne kan du nu give særskilt samtykke til daglige brugsoversigter, der hjælper med at forbedre Memoxy. Deling er slået fra som standard; datakategorier og opbevaringstider vises, før du vælger. Når du slår deling fra, stopper indsamlingen, og der anmodes om sletning af denne installations poster, også e…