- Tallennettu profiilisi on käytettävissä, kun tiliä tarkistetaan taustalla. Toista tilitoimintoa odotettaessa ei enää näytetä varoitusta.
· Koontiversio 460
Tilin tarkistus taustalla
Tallennettu profiilisi on käytettävissä, kun tiliä tarkistetaan taustalla. Toista tilitoimintoa odotettaessa ei enää näytetä varoitusta.