Memoxy
Tilbake til nyhetene

· Byggversjon 203

Lagring og sletting av sett

Lagring av endringer og sletting av sett bekreftes nå i dialogbokser i appen. Når du lagrer, vises det nye navnet i settlistene og under avspilling; navneendringer som ikke er lagret, endrer ikke navnet som vises under avspilling.

  • Lagring av endringer og sletting av sett bekreftes nå i dialogbokser i appen. Når du lagrer, vises det nye navnet i settlistene og under avspilling; navneendringer som ikke er lagret, endrer ikke navnet som vises under avspilling.
  • Feltet for AI-instruksjoner er 30 % høyere, med samme tekststørrelse.
Lagring og sletting av sett — Memoxy