Memoxy
Înapoi la noutăți

· Compilarea 203

Salvarea și ștergerea seturilor

Salvarea modificărilor și ștergerea unui set se confirmă acum în casete de dialog din aplicație. După salvare, noul nume apare în listele de seturi și în timpul redării; modificările nesalvate ale numelui nu schimbă numele afișat în timpul redării.

  • Salvarea modificărilor și ștergerea unui set se confirmă acum în casete de dialog din aplicație. După salvare, noul nume apare în listele de seturi și în timpul redării; modificările nesalvate ale numelui nu schimbă numele afișat în timpul redării.
  • Câmpul pentru instrucțiunile AI este cu 30% mai înalt, iar dimensiunea textului a rămas aceeași.
Salvarea și ștergerea seturilor — Memoxy