- Uložený profil zůstává dostupný, zatímco se účet kontroluje na pozadí. Při čekání na jinou operaci s účtem se už nezobrazuje upozornění.
· Sestavení 460
Kontrola účtu na pozadí
Uložený profil zůstává dostupný, zatímco se účet kontroluje na pozadí. Při čekání na jinou operaci s účtem se už nezobrazuje upozornění.