- Při prvním otevření se Memoxy zeptá, zda chcete sdílení údajů o používání povolit, nebo odmítnout. Volba se zachová při aktualizacích; Později otázku odloží do příštího spuštění. Volbu můžete změnit v nastavení. Změny kategorií údajů nebo účelů vyžadují nový souhlas.
· Sestavení 465
Volba údajů o používání při prvním spuštění
Při prvním otevření se Memoxy zeptá, zda chcete sdílení údajů o používání povolit, nebo odmítnout. Volba se zachová při aktualizacích; Později otázku odloží do příštího spuštění. Volbu můžete změnit v nastavení. Změny kategorií údajů nebo účelů vyžadují nový souhlas.